Personal Training - Hyvinvointivalmennus

Kipinä Personal Training on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää pitkäjänteistä valmennusta. Valmennuksessa tavoitellaan paremman fyysisen suorituskyvyn avulla toimintakykyä, jossa esimerkiksi arkiaskareet kevenevät yleisen kehon toiminnallisuuden kohentuessa. Suorituskyvystä ja iästä riippuen tavoitteena voi olla esim. parempi jaksaminen lapsiperheen arjen pyörittämisessä tai ikääntyessä paremmat edellytykset asua itsenäisesti omassa kodissa. Tavoitteet voivat olla myös perinteisen fyysisiä aina maratonjuoksusta siihen ensimmäiseen leuanvetoon! Fyysisen suorituskyvyn ja sitä kautta jaksamisen paranemisella tavoitellaan myös henkisen hyvinvoinnin lisäämistä. Valmennuksessa huomioidaan eri hyvinvoinnin osa-alueet ravintoa ja lepoa unohtamatta.

Harjoittelun keskiössä ovat kaikki fyysisen kunnon osa-alueet: hapenottokyky, lihaskestävyys, voima, liikkuvuus, liiketehokkuus, nopeus, koordinaatio, ketteryys, tasapaino ja liiketarkkuus. Valmennuksessa pyritään parantamaan kaikkia osa-alueita tasaisesti. Harjoittelussa käytetään toiminnallisia liikkeitä ja kehoa kuormitetaan yhtenä kokonaisuutena. Tällä tähdätään rakentamaan mahdollisimman toimintakykyinen keho – elämän tuomia haasteita ja mahdollisuuksia varten. Ruokavalion suhteen suositellaan vain sellaisia ratkaisuja, joita voit toteuttaa loppuelämäsi ja ohjaamme sinua askel kerrallaan oikeaan suuntaan.

Valmennukset räätälöidään henkilökohtaisten tarpeittesi, tavoitteittesi ja taustasi mukaisesti. Vähemmän liikuntaa harrastaneelle tarjoamme turvallisen tavan kehittää itseään ja parantaa fyysistä toimintakykyään. Juuri vähemmän liikuntaa harrastaneille suosittelemmekin toiminnallista ja monipuolista harjoittelua, ammattitaitoisen oman valmentajan johdolla.

Ota ensimmäinen askel - Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy lisätietoja! Ilmainen alkukartoitustapaaminen!

Tervetuloa valmennukseen!